Klimaat Actie & Gastvrijheid

Vanaf vrijdag 20 september gaat De Kloosterbostuin wekelijks gastvrij onthaal bieden voor deelnemers aan Greta Thunberg’s Skolstrejk för Klimatet. Open voor scholieren, studenten en iedereen.

Kom het klimaat in actie beleven, elke vrijdagochtend vanaf 10uur. Lunch om 12:30u. Breng je eigen soepkom en lepel mee en iets lekkers om te delen bij de thee.

Er is geen belerend educatief programma, geen theater, geen muziek, geen “social media”. Je komt zoals je bent, vrijblijvend en deel in de gastvrijheid van natuur op dit unieke plekje aan de rand van de stad.

Social Media Vrij?

We houden De Kloosterbostuin graag vrij van commerciële partijen die jouw keuzes en beleving verkopen voor winst. Daarom doen wij ons best deze “social media platforms” buiten de poort te houden. We waarderen het zeer wanneer onze gasten de privacy van elkaar en van De Kloosterbostuin respecteren, zoals je dat mag verwachten van een plek voor natuurbeleving en reflectie. Het heeft niet voor niets als ondertitel: “Hermitage Sint Fransiscus in de Bossen” 😉